Privatnost - Herkul.ba

Privatnost

Privatnost

Privatnost ličnih podataka

Svi podaci koje ste unijeli koriste se isključivo za namjenu kupovine naših proizvoda i ne mogu se koristiti u druge svrhe!

HERKUL.BA se zalaže za očuvanje principa privatnosti u prikupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija.
U skladu sa ovim načelima :

* Obezbjeđuje mogućnost ažuriranja ili promjene podataka.
* Ograničava dostupnost vaših informacija.
* Omogućava kontakt u vezi pitanja koja su vezana za zaštitu privatnosti.

HERKUL.BA veoma cijeni odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažnja je usmjerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksom.

Obezbjeđivanje sigurnosti za lične podatke.
Prilikom kupovine kod nas, primjenjuju se mjere bezbjednosti i razumne predostrožnosti kako bi se spriječio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom.

HERKUL.BA ne može da osigura ili garantuje sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje putem elektronske pošte, tako da to radite na sopstvenu odgovornost.

S obzirom da je sigurnost Vaših ličnih podataka visok prioritet, preduzet je određen broj akcija kako bi omogućio pouzdan, tačan i siguran transfer podataka.

Web stranica www.herkul.ba koristi tehnologiju enkripcije, kao što je Secure Sockets Layer (SSL), kako bi se zaštitili Vaši lični podaci tokom transfera podataka. SSL vrši enkripciju podataka iz porudžbine, kao što su Vaše ime, prezime, adresa i sl.

Kako bi podigli nivo sigurnosti, prilikom kreiranja korisničkog naloga na našoj Web stranici, potrebno je da odaberete ličnu šifru koja bi trebalo da sadrži od 6 do 30 slovnih karaktera uključujući kombinaciju i slova i brojeva. Lično ste odgovorni za očuvanje tajnovitosti vaše šifre ili podataka o korisničkom nalogu.